Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek

Christoffel

De Heilige Christoffel

De Heilige Christoffel wordt ook wel Sint Christoffel of Christoffer genoemd. De Heilige Christoffel is de beschermheilige voor de reiziger. Als patroonheilige dient hij als reisbeschermer. Een reisamulet van de Heilige Christoffel dient als geluksbrenger voor onderweg. De Heilige Christoffel voorkomt ongelukken onderweg en zorgt dat je veilig thuis komt. Tijdens de reis zal de Heilige Christoffel over je waken en je weer veilig thuis brengen. Ook wordt de beschermheilige vaak gegeven bij het behalen van een rijbewijs.

Soorten Heilige Christoffel

In de verschillende categorieën zijn verschillende soorten en uitvoeringen van de Heilige Christoffel te vinden voor in de auto, op de motor, aan je sleutelbos aan je koffer of rugzak voor als je op reis gaat. Er zijn Heilige Christoffel Sleutelhangers, Heilige Christoffel Opstekers, Heilige Christoffel Autoplaquettes, maar ook Heilige Christoffel Hangers, Munten en Muntjes.

Klik hier om naar een categorie te gaan:

Sleutelhanger Heilige Christoffel Troostgeschenk Hanger Heilige Christoffel Troostgeschenk Autoplaquette Heilige Christoffel Troostgeschenk Muntjes en overige Heilige Christoffels Troostgeschenk Op Reis Ondersteuning Goede Reis Christoffel Troostgeschenk
Sleutelhanger   Hanger     Autoplaquette Muntjes / Overig Op reis 

Bekijk hieronder alle Sint Christoffel producten:

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in