Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek Feelzgood Lichtgidsen
Gedichtenbundel Troostgeschenk - Herkenning in verlies

Gedichtenbundel Troostgeschenk - Herkenning in verlies

Productnummer: G0001

Troostgeschenk – herkenning in verlies

Auteur: Karin
Formaat: 10,5 x 14,8 cm
Omvang: 48 pagina’s
Bindwijze: genaaid gebonden
Fullcolour
ISBN: 978-90-792870-79

Nawoord in de gedichtenbundel van Karin

Deze bundel is geen verzameling luchtige gedichtjes, het zijn woorden die recht uit mijn hart komen, nadat ik mijn dochter Annemiek verloor. Ik hoop dat ik met dit boekje het gevoel van gemis, verlies en verdriet over kan brengen, maar ook de kracht die je vinden kunt diep in jezelf door naar jezelf te luisteren en te kijken. Kracht die nodig is om het leven weer aan te kunnen zonder een dierbare die jou ontvallen is. Deze bundel is bedoeld als een Troostgeschenk, ter ondersteuning voor de weg die je te volgen hebt.
Mocht je tussen deze gedichten een bepaald onderwerp missen, dan kan ik voor jou speciaal een persoonlijk gedicht schrijven. Je kunt op onze site  www.troostgeschenk.nl 
hierover meer informatie vinden. Dit plekje op het internet, is van oneindig belang voor mij, want hier probeer ik, geïnspireerd door Annemiek, troost te bieden. Je  kunt er onder andere kleine geschenkjes vinden die je kunnen begeleiden, maar ook staan hier mijn nieuwsbrieven en kun je nog meerdere gedichten lezen.
Ik hoop je daar te ontmoeten!

Lieve groetjes,
Karin 

 

€ 10,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 10,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken