Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
parlAmore

parlAmore

Productnummer: 2179

De parlAmore rouwknoop is een ronde edelsteen van zwarte onyx of rode jaspis die je draagt met daarop een knoopje van een kledingstuk van een overledene.
Een  knoop die de overledene zelf zo vaak heeft aangeraakt. Zo krijgt je rouwteken een persoonlijke betekenis en uitstraling. Je kunt je verdriet om het verlies van een dierbare op een onnadrukkelijke en stijlvolle manier tonen.

Het knoopje kan je zelf eenvoudig verwisselen voor een ander knoopje.
Hij kan dus vaker - generaties lang - worden gebruikt en krijgt zo een grotere
emotionele lading. Het is ook mogelijk een stofknoop te laten maken of een ander kleinood, zoals een manchetknoop passend te maken om op de rouwknoop te dragen. Ook is het mogelijk om het doosje te laten graveren. Voor deze extra aanpassingen neem gerust contact op, over kosten en mogelijkheden.

Je kunt hem dragen als broche, als reversspeld op bijvoorbeeld
een dikke jas en ook als hanger. Hij is dus geschikt voor vrouwen en mannen.

Bij de rouwknoop hoort een mooi handgemaakt elzenhouten kistje.
Hierin zitten ook passe-partouts voor portretjes van degenen van wie je een knoopje(s) bewaart.

Over de naam parlAmore: het is een samentrekking van de Italiaanse woorden parlare en amore, van spreken en liefde en wil dus zoveel zeggen als ' je hart laten spreken'.
Enerzijds doordat je met het dragen van een tastbaar aandenken je ' in liefdevolle herinnering verbonden' voelt met je overleden dierbare, anderzijds omdat je laat zien dat je om iemand rouwt.

 

€ 195,00
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 195,00
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken