Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
Boek Helend Dagboek van Marlies van Son

Boek Helend Dagboek van Marlies van Son

Productnummer: 1682

Het Helend Dagboek ontwikkeld door Marlies van Son

Dit Helend Dagboek is een boek, dat precies de emotie kan overbrengen, die voor heling noodzakelijk is. Het Helend Dagboek is ontworpen en geschreven door Marlies van Son.

Een dagboek dat 192 Pagina's dik is, gebonden met een leeslint. De buitenkant is met aandacht uitgevoerd, maar wanneer je het boek openslaat dan weet je dat je het verdriet dat je draagt zult kunnen uiten. Warmte en troost stralen je tegemoet. De foto's laten je teruggaan naar fijne herinneringen en de tekstjes en gedichtjes zullen je helpen om verdriet onder woorden te brengen. Op elke pagina is ruimte om eigen gedachten en gemis neer te zetten en wanneer het boek volgeschreven zal zijn, is het een boekwerk van deze fase van jouw leven, waar je hopelijk sterk en geheeld uit te voorschijn zult komen.

Tekst aan het eind van dit boek:

Moge de lotusbloem, zoals hierboven is afgebeeld, je inspireren op je verdere zoektocht. Hij is het symbool van wijsheid en inzicht. Deze bloem vindt altijd een weg naar het licht, hoe diep het water ook is. Vanuit de diepe duisternis en de modder op de bodem van het meer zoekt hij een weg naar boven. Hij komt altijd weer stralend tot bloei, ongeacht de omstandigheden. Zo kunnen wij als mens ook na een donkere periode de zon weer door de wolken tevoorschijn zien komen. We kunnen weer opstaan en doorgaan met ons leven. De lotus is ook het symbool van onvergankelijkheid, zoals onze ziel onvergankelijk is en de verbinding met onze dierbaren op zielsniveau altijd blijft bestaan. Het kan een troost zijn te weten dat we elkaar eens weer zullen ontmoeten!

€ 19,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 19,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken