Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Trooststeen Ik denk aan je
  • Trooststeen Ik denk aan je
Trooststeen Ik denk aan je

Trooststeen Ik denk aan je

Productnummer: 1787

Een Trooststeen is een kiezel met de tekst Ik denk aan je...

De Trooststeen 'Ik denk aan je' kun je geven om iemand te laten weten, dat je met diegene mee leeft. Maar je kunt het ook op een graf of een altaartje neerleggen omdat je diegene die jou ontvallen is, nooit en te nimmer zult vergeten. 

De Trooststeen kan qua vorm, kleur en afmeting een beetje afwijken (het zijn allemaal stenen uit de natuur, dus geen enkele steen is hetzelfde). De afmeting is ongeveer 3 x 3,5 cm.

Een steen, is ooit een deel geweest van het grote geheel. Ooit zat het vast aan een rots, maar door invloeden is het losgeraakt en is zijn weg begonnen.
Door regen en wind gevormd, door water en zand bijgeschaafd om uiteindelijk een handzaam steentje te worden. Is het ook niet zo met de mens. Gevormd door hoogte- en dieptepunten om uiteindelijk diegene te worden, die hij of zij van nature is. 


Ik denk aan je 
Ik wens je kracht
Ik hoop dat je ooit 
De zon en de kleuren weer verwacht

Ik denk aan je
Ik wens je moed
Ik hoop dat jij je ooit
Van last en zorgen ontdoet

Ik denk aan je
Leef met je mee
Ik hoop dat je mijn aandacht
En liefde verneemt

©Troostgeschenk

€ 11,50
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 11,50
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking