Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Gedenk urn hond
  • Gedenk urn hond
  • Gedicht verlies huisdier
  • Gedenk urn hond
Gedenk urn hond

Gedenk urn hond

Productnummer: 2442

Urn om je huisdier te gedenken

Wij willen onze trouwe viervoeters graag op een vredige en vooral persoonlijke manier herdenken. Met deze achterliggende gedachte zijn de urnen ontworpen en gemaakt. Een fraai kunstobject waarin een symbolische hoeveelheid crematie-as of plukje vacht kan worden verwerkt als aandenken en die gevoelsmatig dicht bij u en uw overleden viervoeter past. Een urn waaraan de buitenkant niet te zien is dat er as in is verwerkt. Deze urn is ontworpen en gemaakt met een haakje. Aan dit haakje kun je heel gemakkelijk een assieraad, penning of bedel van de halsband of ander herinnerings item hangen. Een prachtige keepsake urn met een mooie symbolische betekenis. 

Betekenis Hart: Het hart symbool is uiteraard het meest gebruikte symbool met betrekking tot liefde en verbondenheid. Daarbij symboliseerd het hartje in het hart dat onze trouwe viervoeter voor altijd in onze gedachte aanwezig zal zijn. 

Kenmerken

-          Uniek ontwerp

-          Ambacht van Nederlandse bodem

-          Duurzaam

-          Alleen voor binnen

-          Incl. asbuisje en afdekplaatje

-          Leverbaar in diverse RAL kleuren

-          Sokkel leverbaar in 3 kleuren

-          Mooie symbolische betekenis

Materiaal

Het hart is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat*. Standaard in de kleur antraciet zwart (RAL 7021). 

De sokkel is van massief hout. Ambachtelijk gemaakt en met de hand afgewerkt. Aan de achterzijde van de sokkel zit een uitsparing met daarin een kunstof afsluitbaar asbusje. Het busje biedt ruimte voor een symbolische hoeveelheid as. De uitsparing is netjes af te sluiten doormiddel van een bijgeleverd aluminium rondje. NB: hout is een natuurlijk product, onder invloed van droge of vochtige lucht kan het gaan werken en kunnen er eventueel scheurtjes ontstaan.

 *Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Het is met een vochtig doekje af te nemen. Niet schuren!

Nederlands product.

Belangrijke specificaties

Afmeting: Totale hoogte ± 29,5cm. Totale breedte ± 23,50cm. Houten Sokkel ± 10x10x6cm.

Materiaal: Hart; 2 mm staal gepoedercoat. Sokkel; massief hout.

Asbusje: Asbusje (kunststof). Lengte 4cm/doorsnede 1,5cm. Het busje is eenvoudig zelf af te vullen. Natuurlijk kunt u het ook aan de het crematorium overlaten.

Kleur:

  • Hart: antraciet zwart (RAL 7021)
    • andere RAL kleuren op aanvraag leverbaar.

  • Voet: In combinatie met RAL kleur 7021, standaard antraciet kleurig gebeitst

Optie: Speciale wensen zoals andere afmeting en materiaal etc. op aanvraag.

Let op: het vaasje met bloem en het rode rondje dat in het hart hangt, zijn een voorbeeld, deze worden niet meegeleverd.

€ 85,00
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 85,00
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking