Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
 • Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis
 • Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis
 • Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis
 • Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis
 • Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis met Gedicht Heilige Christoffel
 • Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis Kaartje
Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis

Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis

Productnummer: 0331

Heilige Christoffel Sleutelhanger Kom veilig thuis

Deze sleutelhanger Heilige Christoffel 'Kom veilig thuis', heeft op de ene zijde de afbeelding van de Heilige Christoffel, de beschermheilige van de reiziger en op de andere zijde de tekst: "Kom veilig thuis".

De sleutelhanger met de afbeelding van de Heilige Christoffel is gemaakt van metaal. De doorsnede van de cirkel is 3 cm.

Keuzemogelijkheden (maak hieronder een keuze):

 • Heilige Christoffel Gedicht; een kaart met een gedicht over de Heilige Christoffel, aan de achterkant is de mogelijkheid om je naam of een boodschap voor iemand te noteren, zie foto 4 (€ 2,50)
 • Heilige Christoffel Kaartje; een kaartje met de tekst ‘Kom veilig thuis’, aan de achterkant is de mogelijkheid om je naam of een boodschap voor iemand te noteren, zie foto 5 (€ 0,50)
 • Persoonlijk Gedicht; laat speciaal voor iemand een gedicht door ons schrijven, die je bij de Heilige Christoffel kunt geven.
  Zo maak je je geschenkje heel speciaal en compleet. (€ 10,-)
€ 12,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 12,95
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking
 

Meer informatie

De Heilige Christoffel


De Heilige Christoffel wordt ook wel Sint Christoffel, Christoffer, Christoforus (Christophorus) genoemd. De Heilige Christoffel is de beschermheilige voor de reiziger. Als patroonheilige dient hij als reisbeschermer, voor alle verkeersdeelnemers. Een reisamulet van de Heilige Christoffel dient als geluksbrenger voor onderweg. De Heilige Christoffel voorkomt ongelukken onderweg en zorgt dat je veilig thuis komt. Tijdens de reis zal de Heilige Christoffel over je waken en je weer veilig thuisbrengen. Ook wordt de beschermheilige vaak gegeven bij het behalen van een rijbewijs. 

Soorten Heilige Christoffel


In de verschillende categorieën zijn verschillende soorten en uitvoeringen van de Heilige Christoffel te vinden voor in de auto, op de motor, aan je sleutelbos, aan je koffer of rugzak voor als je op reis gaat. Er zijn Heilige Christoffel Sleutelhangers, Heilige Christoffel Opstekers, Heilige Christoffel Autoplaquettes, maar ook Heilige Christoffel Hangertjes, Heilige Christoffel reisbeeldjes, Heilige Christoffel Munten en Muntjes. Kijk voor deze uitvoeringen verder op onze website.


Op sommige uitvoeringen van de Heilige Christoffel staat de tekst ‘Kom veilig thuis’ of ‘Kom goed thuis’.


 


De Heilige Christoffel
De beschermer die mij draagt
Zodat ik nooit door ongelukken
of tegenslagen word geplaagd


Hij leidt mij door het leven
en brengt mij veilig thuis
Waar ik ga of waar ik sta
Ik blijf steeds heelhuids


Goede Christoffel 
wat voelt het fijn
Met zo'n beschermer 
aan mijn zij!


©Troostgeschenk