Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
 • Condoleance Geschenk Pakket 2
 • Condoleance Geschenk Pakket 2
 • Condoleance Geschenk Pakket 2
 • Condoleance Geschenk Pakket 2
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Troostvrouwtje
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Muntje In loving Memory
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Kristal
 • Condoleance Geschenk Pakket 2Condoleance Geschenk Pakket 2 Gedichtenbundel
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Voorbeeld gedicht in bundel
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Kaart
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Gedicht
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Rouwkaart Engel met hart
 • Condoleance Geschenk Pakket 2 Rouwkaart Boom
 • Condoleance Geschenk Pakket 2
Condoleance Geschenk Pakket 2

Condoleance Geschenk Pakket 2

Productnummer: 2420

Condoleance geschenk Pakket 2, wanneer woorden tekort schieten

Dit condoleancepakket kan worden gegeven als ondersteuning bij het overlijden van een dierbare, voor nu en de komende tijd. Woorden schieten ruim te kort als er iemand overlijdt, maar je hart heeft vaak een belangrijke boodschap. Het hoopt dat de liefde zal blijven stromen en dat er kracht zal zijn om de kou van het gemis ooit te kunnen vervangen door de warmte van fijne herinneringen.   

Het einde van een leven is het begin van een nieuwe weg. De immense leegte is bijna niet in te vullen. In dit gemis zijn kleuren troostend en geven moed voor de toekomst. In het niet meer samen kunnen zijn, is tijd geen leidraad maar hopelijk mogen tranen drogen en herinneringen in liefde worden gekoesterd. 

Wil je bij het Condoleancegeschenk een Persoonlijk Gedicht laten schrijven door ons? Dat kan. Geef dan onder de knop voor de Winkelwagen aan wat je graag zou willen zeggen. Mocht je meer informatie over een Persoonlijk Gedicht willen, klik dan hier.

Kijk onderaan de pagina voor meer informatie, de samenstelling / inhoud van het condoleancegeschenk.

€ 29,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00

* Vereiste velden

€ 29,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken
 

Meer informatie

We hebben met zorg een pakket met condoleance geschenken samengesteld. Dit pakket kan gestuurd worden naar iemand die een dierbare heeft verloren ter ondersteuning en troost. Het pakket met condoleance geschenken bestaat uit 4 producten.


A6 Kaart Condoleancegeschenk
Een kaartje met de tekst: Condoleance geschenk, Wanneer woorden te kort schieten. Heel veel sterkte met het verwerken van je verlies.
Foto 10 en 11. Op de achterkant staat het gedicht dat je op foto 11 ziet.


Condoleance geschenk 1: Troostvrouwtje 
Een Troostvrouwtje is een handgemaakt poppetje, dat met haar armpjes uit elkaar, een symolische troostknuffel geeft. Je geeft dit troostvrouwtje aan degene die extra steun en kracht nodig heeft. Het Troostvrouwtje staat iemand bij in een moeilijke tijd. Foto 5.


Condoleance geschenk 2: Muntje In liefdevolle herinnering
Het muntje kan in de broekzak worden gedragen of onder een kussen worden gelegd. Symbolisch is het vast te houden om ook de herinneringen niet te laten vervagen. Achterop het muntje staat: "Gone, yet not forgotten. Although we are apart. Your spirit lives within me. Forever in my heart". Foto 6.


Condoleance geschenk 3: Kristal
Een Kristal, zal wanneer het in de zon hangt, zonnestralen vangen en als regenbogen de ruimte van kleur voorzien. Kleuren die hopelijk weer in het leven terug mogen komen. Een regenboog ontstaat wanneer de zon door regendruppels heen breekt, net als een lach die na gehuilde tranen weer tevoorschijn komt. Foto 7.


Condoleance geschenk 4: Bundel Herkenning in verlies 


Gedichten die je meenemen op het pad van rouw. Het zijn gedichten die dagen beschrijven, die in duisternis gehuld zijn, maar ook zijn er gedichten die moed,
hoop en vertrouwen beschrijven. Foto 8 en 9.


Condoleance geschenk 5: Rouwkaart

Keuze uit: (geef hierboven je keuze hiervoor aan)


* Kaart Engel en hart


Een dubbele kaart met witte envelop dat aan de voorkant bedrukt is met een Engeltje dat een hart vasthoudt. Aan de binnenkant is de kaart blanco. Hierin kun je zelf een tekst schrijven. Zou het geschenk rechtstreeks naar iemand gestuurd moeten worden, dan kunnen wij de door jou aangeleverde tekst in de kaart schrijven. Foto 12.


* Kaart Boom


Een dubbele kaart met bijpassende envelop dat aan de voorkant bedrukt is met een Boom. Aan de binnenkant is dezelfde print te zien, iets lichter afgebeeld. Er is geen tekst afgedrukt, zodat je ook hierin zelf een tekst kunt schrijven. Zou het geschenk rechtstreeks naar iemand gestuurd moeten worden, dan kunnen wij de door jou aangeleverde tekst in de kaart schrijven. Foto 13.