Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Gedenk Herinneringsboom
  • Gedenk Herinneringsboom
  • Gedenk Herinneringsboom
  • Gedenk Herinneringsboom
Gedenk Herinneringsboom

Gedenk Herinneringsboom

Productnummer: 2427

De boom waar herinneringen tastbaar worden

Wij willen onze dierbare graag op een persoonlijke, mooie en vredige manier herdenken. Met deze achterliggende gedachte zijn de prachtige herinnering houders ontworpen en gemaakt. Veel mensen maken thuis een gedenkhoekje of huisaltaartje met een foto en andere dierbare spulletjes van de overledene.
Deze herinnering houder is zo ontworpen en gemaakt dat je aan het haakje heel gemakkelijk je assieraad kan hangen als je deze niet draagt.
Nu heb je een keuze, je ashanger dragen of een mooi en eervol plekje in de herinnering houder. Ook kun je aan de haakjes een ring, armband of andere dierbare spulletjes hangen. Op het plateautje is er plaats voor een fotolijstje, horloge, urntje, theelichtje, etc. 

Betekenis boom

Wereldwijd hebben bomen een bijzondere, heilige of rituele betekenis gekregen. Bomen symboliseren door hun gestage groei het leven van geboorte naar dood, van begin naar einde, van aarde naar hemel. Een herinneringsboom geeft aan de nabestaande een gevoel van verbondenheid en helpt om herinneringen vast te houden.

Afmeting: Cirkel met boom; doorsnee 28 cm. Houten plateau 28 x15cm

Materiaal: Cirkel met boom: 2 mm staal gepoedercoat*. Houten plateau /Voet: massief hout 

Standaard in de kleur wit (RAL 9003) of antraciet zwart (RAL 7021). Andere RAL kleuren zijn leverbaar op aanvraag (zonder meerprijs). Kies de kleur onderaan deze pagina.

De voet is van massief hout. Het hout is met de hand gebeitst.

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt.
Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Het is met een vochtig doekje schoon te maken. Niet schuren!

Nederlands product.

Let op: het kaarshoudertje en het vaasje met de bloem op de foto zijn alleen een voorbeeld, deze worden niet meegeleverd.

€ 85,00
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00

* Vereiste velden

€ 85,00
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken