Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Je kunt deze steen bij je dragen, voor troost en nieuw vertrouwen. Wetende dat de verbinding nooit verbreekt, nooit wordt vergeten, stap je verder op weg in het leven.
Rouwgedicht Niets lijkt meer hetzelfde

Rouwgedicht Niets lijkt meer hetzelfde

Productnummer: GDNietslijktmeerhetzelfde

Rouwgedicht Niets lijkt meer hetzelfde

Wanneer iemand moet leven met gemis, dan is de wereld veranderd terwijl er eigenlijk niets veranderd is. Het leven draait door, maar niet meer hetzelfde. Met dit gedicht kun je iemand ondersteunen door begrip voor zijn of haar situatie. 

Bestel het rouwgedicht door hier onder op 'In Winkelwagen' te klikken. Het wordt dan op een kaart gedrukt en (zonder portokosten) naar je toe verzonden.

Keuzemogelijkheden:

  • Wil je een speciaal voor jou en de ontvanger een gedicht laten maken? Vul dan onderaan de gegevens in bij 'Bestel Persoonlijk Gedicht'. De bijdrage hiervoor is (€ 10,-).
  • Wil je de naam / namen van diegene waar je het aan geeft boven het gedicht? Vul dan de naam / namen onderaan in. Dit kan alleen de naam zijn, maar bijvoorbeeld ook: 'Lieve (naam), of een andere tekst. 
  • Wil je de naam / namen van jou / jullie onder het gedicht? Vul dan de naam / namen onderaan in. Dit kan alleen de naam zijn, maar bijvoorbeeld ook: 'Een warme knuffel van (naam), of een andere tekst. 

 

€ 4,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 4,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken