Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Herinneringslicht Troostgeschenk
  • Herinneringslicht voor kaarsen
  • Herinneringslicht hartjes
  • Herinneringslicht op fles
  • Herinneringslicht in verpakking
  • Herinneringslicht gedenken
  • Herinneringslicht kaarsen aan
  • Herinneringslicht sfeer
  • Herinneringslicht hart
Herinneringslicht

Herinneringslicht

Productnummer: 2514

Herinneringslicht in hartvorm

We branden een kaarsje voor licht in donkere dagen, waardoor de liefde in fijne herinneringen blijft stromen. Elk kaarsje verlicht een moment, dat altijd in het hart zal blijven en nooit zal verdwijnen. Herinneringen in het licht gezet, om nooit vergeten, in verbinding met een leven dat ooit geleefd is.

Het Herinneringslicht symboliseert de verbinding tussen de harten, het licht en de warmte. Het beschijnt wat ooit samen met elkaar gedeeld is. 

Het Herinneringslicht kan worden gegeven als een condoleancegeschenk, maar ook als gedenkgeschenk tijdens een Gedenkdag of als geschenk op een dag, waarop nieuwe vreugde mag worden gevierd. Altijd zal het de verbinding vanuit licht en liefde tonen. 

Het Herinneringslicht kan tijdens de ceremonie op de kist gezet worden met 7 brandende waxinelichtjes. Later kan het bij het condoleanceregister liggen of op tafel bij een koffietafel of andere vorm van afscheid. Na afloop kan het Herinneringslicht met de nabestaanden meegenomen worden en een blijvend aandenken zijn, waarin de verbinding duidelijk zichtbaar blijft. 

Tip: Mocht je een persoonlijke boodschap willen bijvoegen kan dat. Bestel dan het Herinneringslicht en stuur je tekst naar info@troostgeschenk.nl, dan printen of schrijven wij het voor je en voegen het toe.

Lees meer informatie en toepassing onderaan deze pagina.


€ 39,50
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 39,50
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking
 

Meer informatie

Toepassing:
Het materiaal is 3 mm warm gewalst staal, dat geeft een donkere antracietkleurig met een licht vlam. Het Herinneringslicht wordt in een dun laagje vaseline gezet om oxidatie te voorkomen, het advies is om dit eens in de paar maanden te herhalen.


Gebruik:
Leg het Herinneringslicht op tafel, met de open ringen naar boven en doe er 7 theelichtjes (waxinelichtjes) in, of met de kleinere gaten naar boven en steek er 7 kaarsen in.
Het Herinneringslicht kan ook op een gevulde water- of wijnfles staan.


Balans:
Gebruik altijd zeven kaarsen en steek alle kaarsen even diep in de gaten; of gebruik zeven waxine lichtjes, zo blijft het Herinneringslicht in balans.


Kinderen:
Laat kinderen niet spelen of alleen met het Herinneringslicht met brandende waxine lichtjes of kaarsen. het Herinneringslicht op een fles is net als een gewone kandelaar, hij kan omvallen op een wankele tafel of op een tafelkleed dat verschoven wordt of kan simpelweg omgestoten worden. Hou daarom altijd zicht op het Herinneringslicht.
Advies: gebruikt LED lichtjes als er kinderen in de buurt zijn.


Materiaal:
3 mm warm gewalst staal. Kleur: donker antraciet met lichte vlam.