Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek

Engelen

Engelen voor elke dag

Als je iemand wilt troosten en steunen, dan kun je met een klein gebaar de engelen voor diegene uitnodigen. Je hoeft het niet uit te leggen, elke mens, weet wat een engel is en waar die voor staat.  

Wanneer het leven niet gaat, zoals je het had gewenst. Wanneer je in het donker rondloopt en geen uitweg meer weet te vinden. Wanneer je denkt, dat je het pad alleen moet gaan. Weet dan dat er engelen op je te wachten staan. 
Ze weten, dat de mens hulp nodig heeft en met diep respect staan ze aan onze zijde. We hoeven ze alleen maar uit te nodigen om ons te steunen, beschermen of te begeleiden. Ze komen met vreugde en helpen ons een handje.

Kijk in de diverse categorieën:

 

 Engelen Speldje Troostgeschenk  Engelen Muntjes Troostgeschenk Engelen Hangertje Troostgeschenk Engelen Troostgeschenk Engelen Sieraad Troostgeschenk Engelen Sleutelhangers Troostgeschenk
Engelen
speldje
 
Engelen
muntje
 
Engelen
hangertje
 
Engelen
overig
Engelen
sieraad

Engelen
sleutelhanger
  

           
Engelen Kaarten Troostgeschenk Engelen Steen Troostgeschenk   Engelen Aura Sprays Troostgeschenk Meester Aura Sprays Troostgeschenk Engelen Dagkaarten met Boek Ingrid Auer Troostgeschenk
Engelen 
kaarten
 Engelen 
'steen'
 
  Engel
Aura Sprays
Meester
Aura Sprays 
Engelen
dagkaart  

 

De meest bekeken producten: 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren