Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek

Engel Symbolen

Engelsymbolen zijn Energetische hulpmiddelen uit de geestelijke wereld. Ze kunnen helpen het lichaam, de geest en de ziel in harmonie te brengen en kunnen het spirituele ontwikkelingsproces ondersteunen. Ze lossen blokkades op in het fijnstoffelijke bereik, energetiseren en activeren de Chakra's, verhogen de energiefrequentie, lossen belastende emoties uit onze Aura op en ondersteunen en begeleiden het Transformatieproces.

Engelsymbolen worden direct door de Engelenwereld geënergetiseerd. Dit proces is aan Ingrid Auer verbonden. De symbolen zijn energetisch beschermd en verzegeld en kunnen daardoor geen “vreemd- energieën” aannemen. Engelsymbolen reinigen zichzelf.

De op de symbolen opgeslagen Energieën kunnen fijnstoffelijke blokkades in Aura’s en Chakra’s oplossen en deze activeren. Daarbij verhogen ze de Energiefrequentie in het Energielichaam van mens en dier, maken een sterke verbinding met de Engelenwereld en ondersteunen spirituele ontwikkelingsstappen.

Engelsymbolen zijn cirkelvormig, ongeveer 4 centimeter in doorsnede, handgemaakt op een transparante folie en door de Engelenwereld geënergetiseerd.

Je kunt ze bij je dragen (niet op de huid), op een raam plakken, op een spiegel, op een glas of als onderzetter gebruiken.

Alle producten van Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer Gmbh baseren zich op het 'trillingsprincipe'. Ze zijn géén geneesmiddelen, ze vervangen géén arts en géén medicatie. Ze dienen uitsluitend tot harmonisering van Aura's en Chakra's.

49 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

49 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in