Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Klavertje vier steen succes Troostgeschenk
  • Klavertje vier steen succes Troostgeschenk
  • Klavertje vier steen succes Troostgeschenk
Klavertje vier Steen Succes Examen met GEDICHT

Klavertje vier Steen Succes Examen met GEDICHT

Productnummer: 8781metgedicht

Klavertje vier Steen Succes met bijpassend gedicht 'Het leven gaat door'

Ook al staat het leven stil, toch komen er weer toetsen, examens of andere testen

Wanneer in het leven van een kind, een lege plek ontstaan is, dan is één ding zeker. Dit kind zal opgroeien met weinig vertrouwen. Het heeft ervaren dat geluk zomaar voorbij kan zijn. Het weet al, dat niets vanzelf meer gaat en dat afscheid heel veel tranen meebrengt. In deze tranen vloeit angst vanzelfsprekend mee. Angst voor elke nieuwe morgen, want een nieuwe dag kan weer gemis brengen. Het is op z’n hoede. Toch probeert het met de kracht die het bezit zijn toekomst weer op te bouwen. Langzaam maar zeker vormt het zijn leven opnieuw en krijgt weer grip op de tijd. Toch rinkelt er altijd een belletje bij alles wat het ondernemen zal.

Kon je maar een flinke dosis vertrouwen aan iemand geven. Kon je maar een kilo positiviteit inplanteren. Kon je maar een hart van moed en overtuiging vervullen. Helaas het kan niet, maar met een gebaar van begrip, kan wel ondersteuning gegeven worden.
Een geschenk, van een supporter aan het kind, dat hopelijk weer nieuwe succeservaringen op mag doen, waardoor zijn vertrouwen stapje voor stapje mag herstellen.

Klavertje vier Steen Succes is een gelukssteen met een echt klavertje vier. Deze Klavertje vier Steen Succes kun je bij je dragen voor het vinden van geluk, succes en voorspoed. Je kunt het dragen voor het welslagen van een operatie of voor het behalen van een diploma dan wel rijbewijs. Er zijn oneindig veel keuzes te maken, om het beste uit het leven te halen, waar je gelukkig van zult worden. Draag het eenvoudig altijd bij je. Het geluk zit in de kleine momenten. 

Doorsnede van de Steen met Klavertje vier: 3 cm.

€ 13,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 4,95
€ 13,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken