Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Vliegend Wenspapier Kaart Geluksklaver Succes met je examen
  • Flying Wish Paper Kaart Butterfly
  • Vliegend Wenspapier Kaart Geluksklaver Succes met je examen
  • Vliegend Wenspapier Kaart Geluksklaver Succes met je examen Envelop
  • Vliegend Wenspapier Kaart Geluksklaver Succes met je examen
Vliegend Wenspapier Kaart Geluksklaver Succes

Vliegend Wenspapier Kaart Geluksklaver Succes

Productnummer: 2347kaartGeluk

Vliegend Wenspapier om iemand succes te wensen voor operatie, examen, een grote stap

Wanneer een operatie voor de boeg staat, een examen gemaakt moet worden of wanneer een grote levensstap wordt genomen dan is het een spannende tijd en de grootste wens in dit hele gebeuren is: slagen!! 
Ondersteun iemand op een hele speciale en unieke manier met een krachtig ritueel. 
Schrijf de wens op, geef de woorden alle kracht en positiviteit, zelfvertrouwen en vreugde mee en volg dan onderstaande werkwijze. 

Zo werkt het:
'Bedenk je wens voor de toekomst, schrijf het op de ‘Vliegend Wens Papier’. Maak er een klein propje van en haal het weer uit elkaar en 'veeg' het papiertje weer redelijk glad. Maak er dan een kokertje van en plaats deze op het aangegeven rondje op het WensPlatform kaartje. Steek de bovenrand van de koker aan en zie het naar beneden branden in een kleine en mooie vlam. Op het laatste moment wordt jouw wens op een magische manier van het platform getild en stijgt naar de hemel! Daar zal het de kracht ontvangen om de wens of intentie ten uitvoer te brengen.' Write it, Light it, Watch it fly!  (‘Schrijf het, brand het en zie hoe het vliegt’.)

Kaart (Greeting Card) (zie foto 3) met Klavertje vier ('Lucky Clover') erop en de binnenkant is blanco, zodat je hier je eigen boodschap voor iemand op kunt schrijven.
Wordt geleverd met bijpassende envelop (zie foto 4).

Set bestaat uit:

  • Wenskaart (blanco) met bijpassende envelop 
  • 3 wenspapiertjes  
  • platform kaartje 
  • instructies

Tip! Laat ons de boodschap op de kaart schrijven en laat het rechtstreeks naar iemand toe sturen. Vul hiervoor de tekst die je wilt schrijven hieronder in. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

€ 7,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 7,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken