Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Ik wens je vertrouwen bescherming en geluk doosje
  • Ik wens je vertrouwen bescherming en geluk doosje
  • Ik wens je vertrouwen bescherming en geluk doosje
Ik wens je vertrouwen bescherming en geluk doosje

Ik wens je vertrouwen bescherming en geluk doosje

Productnummer: 2474

Een doosje met een lieve, ondersteunende boodschap:
'Ik wens je vertrouwen, bescherming en geluk, alles komt goed!'

Soms komt het leven met tegenslagen. Soms staat het leven ineens stil. Dan is dit doosje een houvast om het vertrouwen in de toekomst te bewaren en het geluk weer toe te laten, met bescherming van een persoonlijk engeltje. 

Binnenin de deksel van het 'Ik wens je vertrouwen, bescherming en geluk' doosje vind je een kaartje met de tekst: 'Ik wens je vertrouwen, bescherming en geluk, alles komt goed!'.

In het doosje ligt een iets kleiner doosje met op de buitenkant de tekst 'Emergency'.

Binnenin dit doosje vind je een klein rood geluksboontje, een beschermengeltje en een zorgenpoppetje. En een klein briefje met daarop de Engelse tekst: 'There are moments in which you need a peaceful vibe, a touch of good luck and someone to tell your worries to. Use this emergency kit to balance those tough moments! An angel for peaceful thoughts, a Lucky Bean and a Worry Doll.'
(Vertaling: 'Er zijn momenten dat je een vredevolle energie nodig hebt, een beetje succes en iemand waar je je zorgen tegen kunt vertellen. Gebruik deze Eerste Hulp Kit om in zulke momenten in balans te blijven! An engel voor vredige gedachten, een geluksboontje en een zorgenpoppetje'). 

Afmeting van het complete pakketje: 6,5 x 4,5 x 2,5 cm.

€ 8,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 8,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken