Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek

Dromenvanger

Dromenvanger, voor nachtmerries en nare dromen

Je wilt iemand ( ouder of kind ) steunen door middel van een dromenvanger. Je beseft dat het niet fijn is dat het kindje de slaap niet te pakken kan krijgen en dat de gebroken nachten iedereen opbreekt. Een dromenvanger is een oud Indiaanse traditie. Wanneer een kind geboren wordt, krijgt het een dromenvanger. Dromen, wensen, talenten en gaves worden erdoor versterkt / beschermd en de negatieve invloeden worden opgevangen en verwijderd. 
Is er dus iemand die last heeft van nare dromen of de slaap niet kan pakken of zijn wensen niet vervuld ziet worden, dan is een dromenvanger een prachtig geschenk.   Wanneer je de dromenvanger boven je bed hangt, zal de dromenvanger de nare dromen laten verdwijnen. Alleen de fijne, mooie dromen komen dan nog en kan er een hele nacht heerlijk worden geslapen. 

(Een mooi ritueel om te doen met een kind: de dromenvanger zo nu en dan in de wind houden en het daarmee te ontdoen van alle opgevangen nare dromen).

Tip: Je kunt de onderstaande geschenkjes helemaal compleet maken door er een Persoonlijk gedicht  bij te laten maken voor iemand.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in