Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Krachtgedicht Voor mij ligt een blad papier
Krachtgedicht Voor mij ligt een blad papier

Krachtgedicht Voor mij ligt een blad papier

Productnummer: GDvoormijligteenbladpapier

Krachtgedicht Voor mij ligt een blad papier


Het is niet altijd even eenvoudig om positief in het leven te staan. Toch is het mogelijk om jezelf ervan te overtuigen, dat het leven meer is, dan verdriet en pijn. Het leven kan zoveel meer dan last en zorgen zijn. Probeer het maar eens en pak een vel papier, zet er 10 puntjes op en benoem dan voor jezelf, waar je dankbaar voor bent. Misschien lukt het eerst nog maar om 1 puntje te beschrijven, maar oefening baart kunst. Je gaat er steeds meer voor open staan.

Bestel het Krachtgedicht door hier boven op 'In Winkelwagen' te klikken. Het wordt dan op een kaart gedrukt en (zonder portokosten) naar je toe verzonden.

Wil je je eigen naam /namen onder het Krachtgedicht ? Vul dan het blokje 'Eigen naam onderaan gedicht' hierboven in. Dit brengt geen extra kosten met zich mee.

Tip: Past het Krachtgedicht niet (helemaal) voor diegene aan wie jij het wilt geven, laat dan een Persoonlijk Gedicht maken.

 

€ 4,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 4,95
Gratis verzending
Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te Vergelijken