Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Muur Gedenkdecoratie Harten
  • Muur Gedenkdecoratie Harten
  • Gedenkharten muurdecoratie
Muur Gedenkdecoratie Harten

Muur Gedenkdecoratie Harten

Productnummer: 2497

Herinneringen gekoesterd in ons hart

Deze unieke decoratie met hartjes is gemaakt van 2 mm gecoat staal. In ieder hartje zit een klein haakje, hier kun je je kleine dierbare spulletjes aan ophangen. Voor een goede doorstroming van energie zou je er één of meerdere kristallen in kunnen hangen. Deze interieurhanger kun je voor o.a. het raam, aan een decoratie trap/tak hangen of maak een mooie collage aan de muur met foto's, hangers en persoonlijk emotionele items. Deze Gedenkdecoratie met hartjes is een mooi en waardevol item, vooral ook omdat een hart het meest gebruikte symbool is met betrekking tot liefde, voorbij de grenzen van de tijd. 

Afmeting: Cirkel met harten; doorsnee 28 cm. 

Materiaal: Cirkel met harten: 2 mm staal gepoedercoat*. 

Cirkel wordt geleverd in antraciet zwart (RAL 7021).  

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt.
Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Het is met een vochtig doekje schoon te maken. Niet schuren!   Montage: De decoratie kun je ophangen doormiddel van een haak, een lint of voor een trendy uitstraling aan sisal touw. Je kunt de interieurhanger ook middels een schroef op de muur bevestigen. 

Nederlands product. 


Let op: de kristallen en engeltjes zijn als voorbeeld bedoeld en worden niet mee geleverd. 

€ 39,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00

* Verplichte velden

€ 39,95
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking