Wederom werd ik snel en empatisch geholpen door de (nieuwe) beheerders. Ik had de overgang even gemist vanaf Karin en Ellis , maar als ik dat niet gelezen had, had ik daar niks van gemerkt.
Als altijd een gepast geschenk gevonden voor het juiste moment.

“Troostgeschenk is werkelijk zoals de naam luidt: een troostgeschenk!”

Al jaren ken ik Karin van Troostgeschenk en ze helpt me altijd het juiste geschenkje te kiezen. Ze is bijzonder empathisch en meelevend. Dank Karin voor al je zorg naast je webshop vol prachtige en vol liefdevol uitgezochte geschenkjes. Er is altijd iets bij voor elke verdrietige gelegenheid.

Loes DB | Google review

Geweldige service!

Ik heb al heel veel besteld bij troostgeschenk, veel mooie gedichten voor mij persoonlijk gemaakt en je wordt er heel goed geholpen ook als je er zelf niet uitkomt helpen ze je graag alleen maar lof voor deze lieve dames.

Nel van Belzen / Google review

Meer dan 5 sterren!

Zeer mooie en toepasselijke geschenken om mensen te troosten en te laten weten dat je aan ze denkt als ze door een moeilijke tijd heen gaan. De verkoopsters zijn enorm vriendelijk en persoonlijk betrokken dat wat je besteld hebt om goede orde ontvangen wordt. Ik krijg een warm gevoel bij deze webshop. Ik zou zeggen: meer dan 5 sterren!

Simone Si / Google Review

Contact via korte lijn!

Op zoek naar troost/steun bij groot verdriet in deze Corona tijd kwam ik op deze site. Ik had de woorden niet om op afstand een dierbaar persoon te steunen/te troosten. Maar met behulp van troostgeschenk is het ook op afstand goed gelukt en het werd enorm gewaardeerd. En de optie dat je via een kort lijntje contact op kan nemen, vond ik ook erg fijn.

Wendy van Alphen / Google Review

Wil je ook laten weten wat je van Troostgeschenk vindt?

We vernemen het graag!

Stuur een email

Wat een bijzondere site is dit! Soms weet je zelf de woorden niet te vinden en zij bieden zoveel mooie dingen aan en verwoorden het O mooi! Ook een gedicht op maat wordt ontzettend snel gemaakt en ter goedkeuring aan je voorgelegd. Ze staan open voor aanpassingen, echt geweldig! Wat een bijzonder talent als je zo kunt schrijven.

Altijd prachtige teksten die op de één of andere manier altijd precies verwoorden wat je vanbinnen voelt. Het is als een warm dekentje om je heen.

Prachtig verwoorde gedichten die troost en steun geven. Bijzondere
“cadeautjes” als ware troostgeschenkjes om als tastbare steun te kunnen geven aan de ander in moeilijke tijden.
Snelle en zeer verzorgde service bij bestellingen.
Oog en hart hebbend voor en een waardevol initiatief ter ondersteuning in het stukje wereld van leed en verdriet.

“Alles met heel veel liefde. Warm, lief, ontzettend meegaand met Iedereen die ook maar iets met afscheid te maken krijgt, of heeft gekregen. Fijne cadeautjes om weg te geven, om iemand tot steun te zijn.
Warme teksten, soms even een traan, maar altijd zo geschreven dat het klopt tot in het binnenste van je ziel.

Dankjewel Karin!!”

“Wat een fantastisch lieve dames zijn Karin en Elles toch!

Ze hebben de liefste, meest attente cadeautjes om iemand een steuntje in de rug te geven, iemand te troosten of een zetje in de goede richting te geven.

Attent met lieve teksten, persoonlijke en warme mailtjes. Ik ben blij dat ik ze heb gevonden en als ik iets zoek, dan vind ik het hier altijd.”

Lang gezocht naar een cadeautje voor een vriendin die haar moeder was verloren, tot ik op Troostgeschenk kwam. Deze webshop had precies wat ik zocht. Prima service en vlotte levering.
Mijn vriendin was blij verrast door het troostgeschenk wat de postbode kwam brengen. Daar ging het mij om, gewoon iets liefs sturen.

Heleen Abrahamse / Google review

Ik bestelde het doosje met kracht en sterkte sleutel,waarin een prachtig kaartje met tekst inzat,gaf ik als symbolisch teken aan man van mijn vriendin die plots overleden is,heel mooi geschenkje vind ik zelf,kwam vlot,en verzorgd aan huis

Raymonda Van de walle / Google review

Ik heb voor mijn bestelling van Whatsapp een aantal vragen gesteld en daar ook snel antwoord op gekregen. Er wordt flexibel meegedacht en de service is uitstekend. Een betrokken team is mijn indruk.

Linda D / Google review

Mooie ‘warme teksten’, veel keuze in producten, snelle levering, mooi verpakt.

Gea WR / Facebook review

Ze helpen me vaak in moeilijke tijden.

Dineke Vuijk Noorland - Dekkers / Facebook review
Allereerst de bijzondere verschillende (ook in prijsklasse) mooie Troostkadootjes… die ik al meerdere keren bij hen gekocht heb… Karin’s mooie gedichten, vriendelijkheid, meelevendheid en warmte helpen mij heel erg wanneer ik het zo hard nodig heb elke keer opnieuw.
Dank je wel Karin en Elles
Ingrid Klerx / Facebook review

Wil je ook een review achterlaten?