Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Symbolen van de Helende Engelen Ingrid Auer 49 Engelenkaarten met Werkboek 087
  • Symbolen van de Helende Engelen van Ingrid Auer 49 Engelenkaarten met Werkboek
  • Symbolen van de Helende Engelen van Ingrid Auer 49 Engelenkaarten met Werkboek
Symbolen van de Helende Engelen van Ingrid Auer 49 Engelenkaarten met Werkboek

Symbolen van de Helende Engelen van Ingrid Auer 49 Engelenkaarten met Werkboek

Productnummer: TLG087

'Symbolen van de Helende Engelen' van Ingrid Auer; 49 Engelenkaarten met Werkboek

49 Kaarten, waarvan elk een symbool draagt, van een engel die je kan helpen in het dagelijks leven, hierbij komt een prachtig gebonden boek waar de uitleg van de kaarten in opgetekend staat. Met eventuele lichamelijke klachten en meditaties. 
Afmeting van de kaarten:  9 x 13 cm. 

Deze kaarten zijn niet zomaar dagkaartjes. Wanneer je een vraag hebt, zorgen, verdriet en je zou hiervoor graag hulp ontvangen, dan staan de engelen paraat om te helpen. Het is niet zo, dat dan je leven van een leien dakje gaat, maar deze kaarten tonen je de blokkades, de traumastukjes, de lessen die je kunt gaan ontdekken en loslaten.   

Prijs = Standaardverkoopprijs € 29,50 + verzendkosten

€ 25,00
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 25,00
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking
 

Meer informatie

Het begon allemaal met dit boek van Ingrid Auer: "Symbolen van de Helende Engelen". Ze werd oor de engelen wereld benaderd en aangezet om de kaarten te ontwikkelen en de boodschap aan de mensen door te geven.


Daarom is dit boek niet enkel te lezen, maar vooral door de kaarten ook te gebruiken. Welke boodschap ligt er voor je klaar, waar mag je aan gaan werken, welke thema's spelen er nog in je leven? Op deze en meer vragen kunnen ze een antwoord geven en je begeleiden naar een weg die speciaal voor jou klaar ligt.


Kijk voor verdere ondersteuning bij de Auraspray's en Meester Aura spray's.
Wil je een boodschap van de engelen ontvangen, dan kun je contact met ons opnemen en  eventueel een afspraak maken voor een reading van Karin. info@troostgeschenk.nl 


Alle producten van Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer Gmbh baseren zich op het 'trillingsprincipe'. Ze zijn géén geneesmiddelen, ze vervangen géén arts en géén medicatie. Ze dienen uitsluitend tot harmonisering van Aura's en Chakra's.