Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek

Dromenvanger

Dromenvanger, voor nachtmerries en nare dromen

Je wilt iemand ( ouder of kind ) steunen door middel van een dromenvanger. Een dromenvanger is een oude Indiaanse traditie. Wanneer een kind geboren wordt, krijgt het een dromenvanger. Dromen, wensen, talenten en gaves worden erdoor versterkt / beschermd en de negatieve invloeden worden opgevangen en verwijderd.

Is er iemand die last heeft van nare dromen, verdriet en zorgen, waardoor de slaap niet gepakt kan worden, dan is een dromenvanger een troostend gebaar. Wanneer je de dromenvanger boven het bed hangt, zal de dromenvanger de nare dromen, zorgen en tranen laten verdwijnen. Alleen de fijne, mooie gedachten, herinneringen en dromen komen dan en kan er hopelijk weer geslapen worden om de volgende dag met voldoende energie aan te gaan.

(Een mooi ritueel om te doen met een kind: de dromenvanger zo nu en dan in de wind houden en het daarmee te ontdoen van alle opgevangen nare dromen).

Tip: Je kunt de onderstaande geschenkjes helemaal compleet maken door er een Persoonlijk gedicht bij te laten maken voor iemand.

 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in