Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Zorgensteen Worrystone Courage
  • Zorgensteen Worrystone Peace
  • Zorgensteen Worrystone in zakje geleverd
Zorgensteen / Worrystone

Zorgensteen / Worrystone

Productnummer: A871

Zorgensteen/ Worrystone 

Een zorgensteen of een trooststeen met een engel, geef je wanneer je met behulp van een engel steun, kracht, hoop of verlichting hoopt over te brengen.
Het geven van troost kan alleen door jouw aanwezigheid voldoende zijn, maar wanneer je een klein teken van verbondenheid achter laat, dan geeft dat wanneer jij er niet meer bent extra ondersteuning. Een klein gebaar met een grote liefdevolle uitstraling, die de ander steunt, troost en de kracht zal schenken om door te gaan, moedig te blijven zoeken waar het licht weer te vinden is. Het is een steen, die warm in je hand ligt. Je houdt het vast en maakt verbinding met de engel die beschermen en ondersteunen zal.

Gemaakt van hoge kwaliteit polystone.
Afmeting van de steen: 3 cm.  

 

Foto 1 - Moed

Foto 2 - Vrede

 

Uitvoering Moed:
Deze engel zal jou moed geven om uitdagingen van het leven aan te gaan. Is het een operatie waar je voorstaat of een examen of een stap dat jij wilt nemen voor een keuze die niet door iedereen logisch gevonden wordt, dan zal deze engel je steunen. 

Uitvoering Vrede:
Deze engel zal jou vrede laten vinden. Het accepteren, dat het leven dagen brengt die jij niet gewenst hebt. Dat er blokkades ontstaan, waardoor je teruggegooit wordt en teneergeslagen. Deze engel zal je laten zien dat dan het vinden van vrede in je hart, jou de mogelijkheid biedt te groeien. 

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Zorgensteen Moed
€ 9,50
Gratis verzending
Zorgensteen Vrede
€ 9,50
Gratis verzending