Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Regenboog en wolken met kristallen en traan
  • Regenboog en wolken met kristallen en traan adv
Regenboog en wolken met kristallen en traan

Regenboog en wolken met kristallen en traan

Productnummer: 2544

Een regenboog met wolken en diverse gekleurde Swarovski kristallen met traan

Een regenboog in de wolken, zoals het leven soms ook kan zijn. Wolken drijven voor de zon. Regen valt terwijl ook de zon schijnt. In alles is een regenboog altijd een moment van verwondering. In de diepst van de nacht toont zich ineens een vleugje licht... een sprankje hoop, om het leven weer aan te gaan. Met dit gebaar hoop je dat iemand de kleuren van het leven mag gaan vinden, ook al is het nu nog niet duidelijk. 

Bovenaan de Regenboog met de wolken zijn 5 kleine kraaltjes bevestigd, eronder nog 3, die tesamen een extra regenboog vormen. Daaronder 4 kristallen in groen, geel, oranje en rood en helemaal onderaan een blanke druppel van kristal.

Kristalletjes van Swarovski kristal. Regenboog en wolken zijn van roestvrijstaal gemaakt. Met een haakje waardoor het gemakkelijk op te hangen is. Wolken en kettinkje in gouden kleur.

Breedte Regenboog met wolken: 4,5 cm, hoogte 3 cm. Blanke kristal onderaan: 3,5 cm.

Totale lengte: 22,7 cm. 

Deze limited edition Crystal Fantasy is handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk. De regenboog met wolken is opgehangen tussen bijpassende kraaltjes en een kristallen waterval in regenboogkleuren. Bevat alleen kristallen van de hoogste kwaliteit en aangevuld met een briljant heldere kristallen hanger voor maximale regenboogmakende effecten.

Wordt geleverd in een Organza bag.

Achter de wolken schijnt de zon
Na een lange nacht ontwaakt de dag
Ook al staat het leven nu stil
Ik wens je berusting, moed en kracht

Het is niet eenvoudig
de leegte aan te moeten gaan
Maar hopelijk zal door regen en de zon
Een regenboog voor jou aan de hemel staan

©Troostgeschenk

€ 24,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 24,95
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking