Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Troostboek de Vlindertuin
  • Troostboek de Vlindertuin
  • Troostboek de Vlindertuin
De Vlindertuin - Hans Peter Roel - Troostboek

De Vlindertuin - Hans Peter Roel - Troostboek

Productnummer: 2298

De Vlindertuin door Hans Peter Roel

Het is een troostboek, geschreven voor rouwenden, troostzoekers, troostgevers en hulpverleners. Het is een bijzonder en ontroerend verhaal, dat een diepe indruk achterlaat. 

De dood van een dierbare verandert je leven. Niets lijkt meer hetzelfde en wanhopig zoek je naar een uitweg uit de ondraaglijke pijn.

Dit overkwam de 33-jarige Peter Hofmans. Zijn vijfjarig zoontje Sem komt na een kort ziekbed te overlijden. Radeloos van verdriet zoekt hij naar iets of iemand om de voortdurende pijn te verlichten.
Uiteindelijk vlucht hij naar Domburg, de plaats waar vele mooie jeugdherinneringen hem weer wat tot zichzelf brengen. Daar ontmoet hij de Schot Ian MacLeod, die hem vertelt over de oude, wijze Ana uit de Schotse Hooglanden. Samen met zijn vrouw Suzanne bezoekt hijdeze oermoeder van de Keltische wijsheid.  In Ana's vlindertuin ervaren ze hoe de zielenwereld voelbaar dichtbij is, en de dood niet het einde betekent. De stilte, de harpmuziek en de diepe verbinding met de natuur blijken van onschatbare waarde tijdens het louterende verwerkingsproces. Thuisgekomen pakt Peter de schrijverspen weer op. Zijn verhalen zijn veranderd; de troostende oerwijsheid klinkt nu in zijn woorden door.

 Harde kaft met 220 pagina's.  

Zie hier mijn eigen recensie van dit boek:

http://blog.troostgeschenk.nl/de-vlindertuin

http://blog.troostgeschenk.nl/vervolg-van-de-vlindertuin-van-hans-peter-roel

 

 

€ 19,45
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 19,45
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking