Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek
  • Boeddha met kristallen en traan
Boeddha met kristallen en traan

Boeddha met kristallen en traan

Productnummer: 2545

Een Boeddha en diverse gekleurde Swarovski kristallen met traan

Boeddha staat symbool voor rust, berusting, vrede en leven in het Nu. Wanneer zorgen de dag vullen en de toekomst onzeker is, is het misschien een ondersteunend gebaar. Hopend op verbetering, in balans en evenwicht kunnen blijven. De kleuren mogen soms even doorbreken en de zon mag hopelijk ooit weer schijnen. 

Bovenaan de Boeddha zijn 5 kleine kraaltjes bevestigd, eronder nog 3, die tesamen een regenboog vormen. Daaronder 4 kristallen in groen, geel, oranje en rood en helemaal onderaan een blanke druppel van kristal.

Kristalletjes van Swarovski kristal. Boeddha is van roestvrijstaal gemaakt. Met een haakje waardoor het gemakkelijk op te hangen is. De Boeddha (of Buddha) in zilveren kleur.

Breedte Boeddha: 3 cm, hoogte  4,5 cm. Blanke kristal onderaan: 3,5 cm.

Totale lengte: 25 cm. 

Deze limited edition Crystal Fantasy is handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk. De Boeddha is opgehangen tussen bijpassende kraaltjes en een kristallen waterval in regenboogkleuren. Bevat alleen kristallen van de hoogste kwaliteit en aangevuld met een briljant heldere kristallen hanger voor maximale regenboogmakende effecten.

Wordt geleverd in een Organza bag.

Wanneer het leven met zorgen komt
Angst en onzekerheid
Hoop ik dat dit gebaar
Je naar overgave leidt
Waar de zon misschien mag schijnen
Waar het licht voorzichtig
Jouw blik weer op 
Verbetering van de situatie richt

©Troostgeschenk

€ 23,95
Gratis verzending
 
Wil je bij dit product een specifiek voor jou gemaakt Gedicht bestellen, vermeld dan in onderstaand tekstblokje waar het gedicht over moet gaan. Zodra dit tekstblok ingevuld is wordt de prijs aangepast.
+€ 10,00
€ 23,95
Gratis verzending
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking