Vragen over Nieuwsbrief

1. Hoe kan ik mij aanmelden/afmelden voor de nieuwsbrief? Iedereen kan zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. De Troostgeschenk.nl nieuwsbrief is vrijblijvend en GRATIS. Je hoeft geen klant te zijn of te worden. Je kunt je abonnement altijd opzeggen. Klik op de pagina van de nieuwsbrief (onderaan elke pagina) om je aan te melden.

2. Ik heb me afgemeld voor de nieuwsbrief waarom ontvang ik deze dan nog steeds?Omdat de meeste reclame van tevoren geselecteerd wordt, is het mogelijk dat je nog een keer onze nieuwsbrief ontvangt. Deze kunnen wij niet meer tegenhouden. Je zult zien dat het toezenden daarna vanzelf stopt. Het is ook mogelijk dat er meerdere e-mailadressen van jou bij ons bekend zijn. Wil je dan zo vriendelijk zijn om al je e-mailadressen en/of aliassen aan ons te melden via email? Wij zorgen er dan voor dat we ook deze adressen verwijderen.

Mocht je een andere vraag aan ons hebben over het onderwerp of is je vraag niet voldoende beantwoord, stuur ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op.