Troostgeschenk.nl Blog Gastenboek

Wie zijn wij

Karin en Elles Troostgeschenk.nl

Wie zitten er achter Troostgeschenk: Karin & Elles,

Een stel, dat het idee had om samen iets positiefs te ontwikkelen voor mensen die het moeilijk hebben. Elles verloor haar moeder toen ze 11 jaar was en Karin verloor haar dochter Annemiek aan een hersentumor. Ons leven is hierdoor enorm veranderd en we ontdekten, dat medeleven en troost ondersteuning geven. Steun die ervoor zorgt, dat je het leven weer op gaat pakken. 

Het maakt niet uit wie je bent, in ieders leven komen er dagen soms maanden of jaren, dat het niet zo lekker loopt. Voor de één kan het de zorg voor een gehandicapt kind zijn, voor de ander zal het zakken voor het examen een dip kunnen betekenen, rijbewijs niet halen, iemand verliezen, moeten verhuizen, echtscheiding, ziekte, ongeluk, de dood, miskraam, ontslag, dyslexie, inbraak en ga maar door, er zijn zoveel dingen op te noemen.

We hopen met Troostgeschenk een opening te creëren voor mensen onder elkaar. Een teken van aandacht met een boodschap. Wij, mensen, kunnen elkaar helpen en steunen. We kunnen met elkaar omgaan in plezierige tijden, maar zeker ook in de donkere dagen van het leven. En wanneer we die tijden met elkaar hebben overwonnen, ontdekken dat deze momenten de meest waardevolle momenten worden van ons leven.

Een  “Troostgeschenk”  zegt wat je niet uit kunt spreken omdat de woorden tekort schieten. 
Wat leeft er in jezelf, je binnenste; je gedachten, je gevoelens, je hele wezen zit in jezelf. Hoe vaak komt het voor, dat er iets gebeurt in je omgeving en je wilt zo graag iets doen, iets van je laten horen, een handje helpen of gewoon een woord willen zeggen. Maar alles schiet te kort, niets kan uitdrukken wat je binnenste zou willen meedelen. En dan laat je het maar gaan, je doet niet wat je graag zou willen omdat je niet weet wat en hoe je het aan moet pakken. Je laat je binnenste gewoon binnen. Daar zouden we graag verandering in willen brengen.  Wij willen met ons aanbod van persoonlijke geschenken een opening aanbrengen. Je hoeft niets meer te zeggen; met een Troostgeschenk heb je precies het goede gezegd.

We hebben met veel zorg de artikelen ontwikkeld met daarbij een diepere gedachte. Het is in diverse categorieën onderverdeeld en met een kleine omschrijving verrijkt. Heb je een speciale gelegenheid of een moment waar iets speciaals voor nodig is, bestel dan een persoonlijk gedicht, dat het gebaar helemaal afmaakt.

Wil je ons volgen? Kijk dan op 
Blog Troostgeschenk Facebook Twitter Pinterest.
Of schrijf je in voor onze 
Wekelijkse gedichten en gedachten 

We zijn in de 16 jaren van ons bestaan verder gegroeid en hebben nog 2 andere webshops gestalte gegeven:

Wanneer je een heftige tijd in je leven hebt meegemaakt, kom je op een ander pad terecht, dan je ooit had voorgesteld. We gingen ons verdiepen in de zin van het leven en werden hierin begeleid door de engelen. Via Ingrid Auer uit Oostenrijk, kregen we de vraag of we haar producten in Nederland wilden gaan aanbieden. Dat zijn we gaan doen en deze producten zijn te vinden op www.lichtgidsen.nl Het zijn instrumenten om jezelf beter te leren kennen, blokkades op te ruimen en steeds dichterbij jezelf te komen. Je bent er meer dan welkom

In elke verdere stap die wij maakten kwamen we ook weer dichterbij geluk en vreugde in de kleine momenten van het leven. Daarvoor staat onze site www.feelzgood.nl Het voelt goed om iemand te verrassen met een persoonlijk geschenk. Voor de liefdevolle dagen in het leven. Kom ook gerust eens een keertje kijken.  

 

Foto door Heidy Wemhoff