Wie zijn wij

1 april 2022

Lieve Troostgeschenk volgers,

Wij willen ons graag voorstellen als de nieuwe beheerders van de Webshop Troostgeschenk.
Het nieuws dat we onder ogen kregen, dat Troostgeschenk aan een overdracht toe was, kreeg bij ons meteen vorm.
Wij, Sandra en Danielle, zijn vriendinnen en wij hadden al vaker overwogen om iets samen te doen. Wij zitten beiden in de zorg en ons hart gaat uit naar de medemens. We hebben ons altijd met liefde ingezet, om het leven voor deze mens te verbeteren.
We hoefden dan ook niet lang na te denken en besloten contact op te nemen, met Elles en Karin.
Het klikte meteen en we merkten dat we met dezelfde hartsenergie aan de slag zullen gaan.
Ik ben Danielle, 44 jaar en werk al jaren als apothekersassistente. Vanaf jonge leeftijd wist ik dat ik graag wilde geven en ook graag wilde dat het goed ging met de ander. Ik ben samen met Patrick en wij hebben 2 jongens.
Ik ben Sandra, 50 jaar en ik heb een baan in de zorg. Zorgen en verzorgen doe ik graag en vind het waardevol om het voor de ander aangenaam te maken. Ik ben samen met Michael en wij hebben ook 2 jongens.
We gaan met dezelfde aandacht, inzet en liefde van start en wij gaan daarbij met enthousiasme op zoek naar aanvulling. Wij gaan dan ook zeker nieuwe wegen bewandelen en nieuwe producten bedenken.
Troostgeschenk zal echter altijd een adres blijven waar jij thuis zult komen en waar je troost gaat vinden, wanneer het leven soms een wending krijgt, waarbij je steun hard nodig hebt.

Lieve groetjes en tot snel,
Sandra en Daniëlle

Het maakt niet uit wie je bent, in ieders leven komen er dagen soms maanden of jaren, dat het niet zo lekker loopt. Voor de één kan het de zorg voor een gehandicapt kind zijn, voor de ander zal het zakken voor het examen een dip kunnen betekenen, rijbewijs niet halen, iemand verliezen, moeten verhuizen, echtscheiding, ziekte, ongeluk, de dood, miskraam, ontslag, dyslexie, inbraak en ga maar door, er zijn zoveel dingen op te noemen.

We hopen met Troostgeschenk een opening te creëren voor mensen onder elkaar. Een teken van aandacht met een boodschap. Wij, mensen, kunnen elkaar helpen en steunen. We kunnen met elkaar omgaan in plezierige tijden, maar zeker ook in de donkere dagen van het leven. En wanneer we die tijden met elkaar hebben overwonnen, ontdekken dat deze momenten de meest waardevolle momenten worden van ons leven.

Een  “Troostgeschenk”  zegt wat je niet uit kunt spreken omdat de woorden tekort schieten. 
Wat leeft er in jezelf, je binnenste; je gedachten, je gevoelens, je hele wezen zit in jezelf. Hoe vaak komt het voor, dat er iets gebeurt in je omgeving en je wilt zo graag iets doen, iets van je laten horen, een handje helpen of gewoon een woord willen zeggen. Maar alles schiet te kort, niets kan uitdrukken wat je binnenste zou willen meedelen. En dan laat je het maar gaan, je doet niet wat je graag zou willen omdat je niet weet wat en hoe je het aan moet pakken. Je laat je binnenste gewoon binnen. Daar zouden we graag verandering in willen brengen.  Wij willen met ons aanbod van persoonlijke geschenken een opening aanbrengen. Je hoeft niets meer te zeggen; met een Troostgeschenk heb je precies het goede gezegd.

We hebben met veel zorg de artikelen ontwikkeld met daarbij een diepere gedachte. Het is in diverse categorieën onderverdeeld en met een kleine omschrijving verrijkt. 

Wil je ons volgen? Kijk dan op Blog Troostgeschenk | Facebook | Twitter