Wij stoppen met Troostgeschenk en dragen het over!

Lieve lezers en Troostgeschenkvolgers,

Er is een tijd van starten en er komt een moment, waarop nieuwe wegen ingeslagen mogen worden.
Bijna 20 jaar geleden, kregen Elles en ik in de gaten, dat er voor elke gelegenheid een geschenkje was, maar niet voor droevige gebeurtenissen. We voelden dat we daar misschien een invulling aan zouden kunnen geven.
De jaren verstreken en wij werden steeds meer geleid door ons gevoel en we kregen de mooiste ideeën, die troostrijk waren. We waren ook een bron van inspiratie voor onze medemens, zodat er meer aandacht kwam voor verdriet, rouw, afscheid en overlijden. Er bleek enorme behoefte te zijn aan medeleven en troost.
Het is fijn om troost te kunnen bieden en nog fijner wanneer nodig, troost te ontvangen.

Onze missie is geslaagd. We hoeven ons als mens niet meer alleen te voelen, wanneer het leven met tegenslagen komt. We weten nu steeds beter onze gevoelens van medeleven over te brengen. Woorden schieten soms nog te kort, maar we kunnen met kleine gebaren of liefdevolle aandacht er voor de ander zijn.
Onze gedichten en blogs vonden hun wegen en raakten het verwonde hart, dat voorzichtig mocht helen.

Elles en ik zien deze verandering in 20 jaar en worden nu verder geleid om troost en kracht te geven, vanuit coaching. Wanneer je merkt dat je graag weer verder wilt en soms nog twijfelt of het niet meer weet, geven wij advies. 20 Jarenlang geschreven en geschenken aangeboden met deze boodschap in een webshop, gaan we nu verder om het in gesprekken aan te bieden. Zo stroomt onze weg weer verder.
Dit houdt in dat onze webshop wordt overgedragen aan twee prachtige vrouwen, die met hetzelfde enthousiasme
aan de slag zullen gaan. Zij willen op hun wijze nieuwe vorm geven aan Troostgeschenk, maar met bekende aandacht, zorg en liefde.  Vanaf volgende week zullen zij zich gaan voorstellen.

Lieve trouwe lezers, we kijken met dankbaarheid terug op de afgelopen jaren en we danken jullie voor de fijne liefdevolle reacties en bemoedigingen. Troost geven werd daardoor een helend proces.

We hopen dat jullie met dezelfde gedachten op deze tijd terugkijken en wensen iedereen heel veel licht en liefde.

Liefs, Elles en Karin

Wil je zien wat we nu (gaan) doen? Kijk dan eens op onze website.

4 reacties op “Wij stoppen met Troostgeschenk en dragen het over!

 1. Liesbeth van der Schoot zegt:

  Lieve Karin en Elles toppers van Troost geschenken de gedichten vooral de liefde en warmte die jullie altijd gaven. Het was overal voelbaar. Ik vind mijn weg naar jullie wel. Hartelijk dank voor alles, maar dan ook alles wat mij gegeven is. Heel veel succes saam en ontvang een.liefdevolle virusvrije knuffel van Liesbeth🥰🧚🧚

  • Ellen Westhoven zegt:

   Dag Karin en Elles.
   Nu pas lees ik dat jullie gestopt zijn met jullie mooie werk. Vele rivierstenen met troostengels hebben via mij de weg gevonden naar vrienden of anderen die een steuntje in de rug goed konden gebruiken. Mijn eigen engel riviersteen is een waardevol bezit.
   De allereerste riviersteen met engel was voor een geliefde tante van mij. Aangevuld met een prachtig persoonlijk gedicht van Karin.
   Het moment van de steen geven en het voorlezen van het gedicht koester ik nog diep in mij.
   Karin en Elles, dank dat jullie op mijn pad kwamen. Dat jullie nieuw ingeslagen pad jullie veel geluk en vreugde mag geven.

 2. Agnes Torn zegt:

  Lieve Karin en Elles, bedankt voor jullie hulp in het zoeken en vinden naar het juiste ¨woord¨ in de vorm van een klein geschenk of gebaar.
  Altijd weet ik jullie site weer te vinden als ik inspiratie zoek voor iemand die het hard nodig heeft, veel succes bij jullie nieuw ingeslagen weg, en succes aan de nieuwe dames die het stokje gaan overnemen.

  lieve groet Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Troostgeschenk maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.